Milasmom Bebek bakımı ve annelikle ile ilgili tavsiye edebileceğiniz kitap var mi? ×Emiyor mu? ×Başlarım şimdi anneliğe (sermin yasar) Bu kitapları okuyan var mi
teachersrn Milasmom başlarım şimdi anneliğe okudum fena değildi ama tabi çok fazla çözüm bulamadım bazı konularda, her bebek kendine özel, sorunları ve çözümleri de ona özgü oluyor çok bişey katmadı diyebilirim
deletedmom01 Milasmom Ayşe Öner’in bir kitabı var adı hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı ben aldım o kadar güzel anlatmış ki çok faydasını gördüm bebek bakımıyla ilgili
bsk89 bende oğluma masal alıp okumak istyrm 4aylik var mı önerebileceğiniz uç boyutlu renkli guzel masallar
Merveeee bsk89 masal değilde hikaye kitapları var benim ikizlerde 4 aylık çıldırıyolar resimlerini görünce çok seviyorlar kuşe kağıtta komple resim birer cümle yazı var özellikle 1001 çiçek yayınlarının kitapları çok güzel resim anlamında bizde şu an haylaz timsah dişlerini nasıl fırçalar ve uykucu Aslan nasıl uyur kitapları var
Asli26 Milasmom başlarım şimdi anneliğine, mahallenin en mutlu bebeği, bebeğimle oynuyorum, Harika haftalar, oyuncu anne😊
Asli26 Milasmom al kız valla ben faydalı buldum ama hamileyken okudum şimdi zaman bulayım da uyuyayım diye bakıyorum z😄