RasayiAA Yi de kırdık hayırlı olsun bize. 😬 3 bin 3 bin etti 6. Sinirden dellendim akşam akşam. Ünitenin üstündeydi oğlum çekti ayağından. Yere düştü çok şükür oğluma bşy olmadı tek tesellim bu. Eşime belki bin defa dedim duvara asalım duvara asalım yok dinlemedi olan da oldu olacağıda belli ydi zaten Allah ım ya. 😬😬 Bu sefer asmazsa biliyorum ben. İyi Bi TV önerin bana lütfen 3 den fazla olmasın 🙄
Deletedmom9 RasayiAA Panasonic kullanıyoruz. Çok memnunuz gerçekten kalitesi harika. 4 bin ama yine de bakın bence değer. Bu arada televizyonu artık duvara monteleyin.
AkileUgur RasayiAA Vestel kullanıyoruz 4 Yıl önce 1500 dü .şimdi kaç bin oldu bilmem bı 4 bini vardır 🤷
Birkucukeylulmeselesi RasayiAA samsungdan şaşma derim iyiki diyorum ve kavisli ekran olması her noktadan izlenebilir kılıyor farkını gittiğim heryerdeki televizyon da görüyorum
RasayiAA Deletedmom9 bir bakayım teşekkür ederim. Kaç kere dedim bnde bu seferde asmazsa iyi konuşacam
Miniknur Samsung alın bencede. Çok memnunum. Bir de sigorta yaptırın. Tanıdığımın çocuğu kırmıştı. Kaza ile kırıldı ye parasını aldı.
Mom079 Samsungtan memnunuz ama düşünce ne hale gelir bilemem🤣 bence siz duvara sabitleyin her şey ateş pahası oldu
RasayiAA Mom079 kaç kere söyledim asalım diye dilimde tüy bitti düşündükçe sinir giriyor beyin sinir uçlarıma. 😬
turansmom RasayiAA samsung kullaniyoruz 6500- 7 arası olması lazım ama cok memnunuz ama bu kadar para verince evi süpürsün hiç yoktan oturduğu ünitenin tozunu alsın isterdim yabi🤷♀️😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi RasayiAA Grundig tv çocuklarmiçin özel yayın akışı dahi var yavaş geçişli falan araştırın önerirm
Birkucukeylulmeselesi RasayiAA evet canm getirilir bizimki de bayiden baktık ama internet ten geldi trendyoldan alabilirsiniz bence bizde geçen hafta telefon aldık ordan çok tereddüt ettik ama faturasıyla birlikte geldi çok şükür