Bebegimyagmur Kizlar 7aylik bebeklerinize ek gıda olarak hangi besinleri veriyorsunuz .ben yoğurt ,labne, pekmez, yumurta sarısı havuç patates kabak, bal kabağı ,zeytinyagi, elma muz avokado armut, irmik, ilikli kemik suyu bunları veriyorum .sizleer ?
Gamidemi Bebegimyagmur pırasa kereviz kuzu kıyma soğan sarımsak pirinç falannda veriyorum bolca cennet hurmai da veriyorum
Snmtt Bebegimyagmur her şeyi veriyorum ben artık. Mevsiminde olduktan sonra her meyve sebze balık et tavuk. Yumurta beyazına da başladım yavaştan çünkü asla yemiyor sarısını.
Ssultannn Bebegimyagmur 8 aylık oldu kızım et olarak kıyma verdim hep et balık zaten 8 aydan itibaren ben belli başlı şeyler dışında herşeyi veriyorum demek istedim belli kurallar var zaten yani onun dışında herşeyden veriyorum canım
Gamidemi Bng hep buharda hasladim sebzelerin blender kullandım malesef çünkü yerken oksurur gibi hareketler yapıyor çatalla ezince boğulma tehlikesi geçirdi . Bizde blender kullanmaya başladık . Kuzu kıymayı sevmedi tencerede az sulu puremsi pişirdim sebzelerle olmadı sevmiyor buharda başlamaya devam 🤗