Yasemila Kızlar chicco easy kanguru aldım kızım sevdi. 4 aylık olduk doktor kullanabilirsin dedi annem de erken diyo 😂😂 sizce ?
YasemiNYagmur1 Yasemila ben kullanıyorum hatta 3.5 aylıkken başlamıştım alttan destek veriyordum. Şimdi 4 ay 13 günlüğüz rahatça kullanıyorum.
Mommysharkdoodoodoodoo Yasemila doğar doğmaz slingle başladım 3 aylıktan sonra kanguruya geçtim elim kolum kanguru öyle rahat bir şey ki. Yaşına kadar da kullandım. Kesinlikle bir zararı yok sadece bacakları M şeklini almalı buna dikkat etmek gerek
Hepimom YasemiNYagmur1 bebeginiz disa donuk mu oturuyor, disa donuk mu? Bir de ayaklari asagiya digru mu, yoksa M seklinde annenin basenlerine dogru mu?
Yasemila YasemiNYagmur1 çok yapılı bi bebek değil. 7 buçuk kg. Bugün taktım ama biraz kayboldu içinde ondan sorayım dedim
YasemiNYagmur1 Hepimom ben bazen bana doğru oturtuyorum bazen de dışa dönük oturtuyorum uykusu yoksa açık havadaysak. Ayakları konusunda da sorduğunuzu anlayamadım
YasemiNYagmur1 Yasemila benim ki 7 kilo anca var ☺️ Zaten şurda ne kaldı biraz daha kilo alınca kullanamayız ağırlaşacaklar iyice
YasemiNYagmur1 Yasemila aslında sırtıma da alıp takabilirim orda da oluyor ama tabi ağır gelir belki babası taşır büyüdükçe. Şimdilik önde devam. Bebek arabasından çok kullanıyorum