Burcuduru06 Arkadaşlar kızım 7ay 10 günlük sadece mama alıyor ek gıdayı 2 ana 1 ara olarak veriyorum mamayı 3 kere 180 Cc veriyorum uyanırsa bir de gece veriyorum çok mu veriyorum bilmiyorum geçen ay doktora götürdüm arayıp sormadınimda siz neler yapıyorsunuz
Pmy Burcuduru06 benim 6 ay 26 günlük oğlum. Sabah kahvaltı , öğlen meyve, sonra yoğurt ve akşamüstü 4,5 5 gibi sebze çorbası yada tarhana veriyorum. Sonra 7 de 180 cc mama içip uyuyor. Gece 12 de ve sabaha karşı 5 te yine 180 cc mama veriyorum.
Burcuduru06 Ssultannn evet canım aklım karışık kimisi normal besliyor kimisi ara öğün gibi aklım karışık
Ssultannn Burcuduru06 mesela bende kahvaltısını yoğurdunu çorbasını meyvesini veriyorum gün içinde ama mamasınıda aksatmıyorum çorbayı mesela mama niyetine vermiyorum çünkü şuan besleyecek olan mama
Pmy Burcuduru06 hiç olmadı döküntü ama 3 gündür pişik var. İyice arttı çok sık kaka yapıyor nerdeyse günde 6 kere kaka yapıyor. Bende son hafta verdiğim birşey mi dokundu diye o verdiklerimi vermiyorum şimdi daha önceki haftalarda ki gibi besliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım alerjiden mi oldu pişikten mi bilmiyorum. Sizde oldu mu böyle