ikikizannesi1 kizim 4 ay aşisini olcak yaptiran anneler ateş olayı oldumu iki aşi birden olucak korkuyorum açikcasi
ikikizannesi1 Karenimmm burdaki eczanelerde varmi bilmiyorum fransizca çevirmem gerekiyor fitil öneriyorlar kullandinizmi
Karenimmm ikikizannesi1 yok kullanmadım fitil ben aşı günleri sadece calpol veriyorum ağrısı veya ateşi olmasın diye
Karenimmm ikikizannesi1 aynen bende onu kullanıyorum rica ederim bu arada doktorum söylemişti aşı günleri kullan diye
Deletedmom10 ikikizannesi1 Ateşi çıkmadan ilaç vermeyin. Aşının etkisini azaltıyormuş. 38 e çıkarsa verirsiniz. Geçmiş olsun şimdiden ☺️
ikikizannesi1 3melek1anne iki aylik aşisindada 2 tane olduk ateş yapmişti bu olucagı aşi biraz agir die biliyorum
3melek1anne Aycanada geçmiş olsun ilginçmiş 2 ay asisi daha ağır 4 aylık onun tekrari gerçi bebekten bebeğe değişiyor tabi
Aycanada ikikizannesi1 aynen cnm olabiliyormus böyle ates yapar demisti doktorumuz yaptida 2 gün boyunca simdi iyi cok sükür insallah skntisiz atlatirsiniz
Aycanada 3melek1anne bizde ona sasirdik zaten daha onceki yapmadida bu yapti diye neyse geldi gecti cok sukur 6.ayda simdi bakalim