Maviyesil121212 Sürekli hamsi yiyoruz ama biraz da büyük balık yiyelim dedim balıktan hiç anlamıyorum internetten baktım Aralık ayı balıklarına ama bilenlerden yarım istiyorum kızlar. Kılçıksız olması tercihim
Kuzumveben Maviyesil121212 palamut alabilirsiniz fileto şeklinde kestirirsiniz icindeki kilcigj aliyorlar cok guzel yagda un ile kizartabilisiniz
Alpingo Maviyesil121212 arkadaş palamut demiş ama palamutun zamanı geçiyor büyüdükce içindeki çinko oranı artıyor oda rahatsız ediyor vucudu,en güzelini yapıyorsunuz hamsi omega 3 bakımından en en güzel balık ve yağlanma döneminde soğuklar başlıyor:) bence vazgeçmeyin eğer cok istiyorsanız deniz levrek fileto yaptırabilirsiniz
Merve201119 Maviyesil121212 çipura güzel balik canim firinda yapabilirsin üzerine limonla harika oluyor
Maviyesil121212 Alpingo hamsiyi ayıklamıyorlar çok zaman alıyor ayıklamak 😂 değilse ben de hamsiye bayılırım da
Alprn4 Hamsi, levrek, çupra, somon hangis olursa farketmez yağ tuz VS asla işlem uygulamadan istersen sarımsak soğan halkası olabilir balığı yağlı kayıda iyice rulo sarıp fırın veya kızartma kendimize ne olursa yanına koyuyorum kendi buharı da pişiyor