BetulllMihra Arkadaşlar merhaba benim bebeğim 3 ay 17 günlük iki günden beri emerken baya emdikten sonra memeyi bırakıp ağlıyor sonra alıyor yine ağlıyor zaten tek mememde süt var onu emiyor son günlerde memem çok yumuşak acaba sütüm yetmiyor mu bebeğime anlayamadım
Mert_Cemre BetulllMihra büyük ihtimalle sütün az bebek doymuyordur sütünü bi sağ istersen öyle anlarsın canım
Ameliee BetulllMihra meme terbiyesinden yumuşamış olabilir , sağım her zaman memedeki süt miktarını göstermez kafanızı takmayın öncelikle rezene için bol bol humana çayları, kayısı, kuru incir deneyebilirsiniz. Ve mümkün olduğunca emzirin
Daisyy BetulllMihra sağıma alışkın olmayan memeden süt çıkmaz yani sağ bak bakalım denmesi doğru değil. Düzenli sağım bile olsa yine bebeğin emmesi ile bir olmaz. Bebeğiniz atak dönemine girdi sebebi bu olabilir. Emzik kullanıyorsanız meme reddi başlıyor olabilir. Biberon varsa o da meme reddi yapar. Tazyik varsa memede o yüzden de olabilir. Hangisi uyuyor size?
Gulsum3798 BetulllMihra ben humana çayını içiyorum çok iyi geliyor ama düzenli Bi şekilde kullanman lazım yoksa fayda etmez benimde az çünkü yetmiyordu ek olarak mama vermeye başlamıştım şuan iyi gibi 2 gündür mama vermiyorum
Gulsum3798 Vefameric yani günde 3 yada 4 kere içilmesi gerekiyor aksatma dan günde 3 kere içiyorum iyi geliyor
Mommyishome BetulllMihra sağmakla memede süt olup olmadığını anlayamazsınız. Gazı oluyor olabilir mi? Benim bebem de gaz olduğu zamanlarda emerken ağlıyordu bağırıyordu. Hırsla emmeye çalışıyordu falan. Sonra kaka yapıp rahatlıyordu. Ve bu gün içinde devamlı tekrar ediyordu bi ara. Bir de memenin yumuşak olması da süt olmadığını göstermez. Emzirirken anlarsınız yutkunuyor mu bebiş? Sütün sesi gelebilir çekerken gibi gibi
BetulllMihra Mommyishome ben tükendim artık memey gördüğü an ağlamaya başlıyor sma mama aldım onu da içmiyor gazı yok biliyorum kakasınıda düzenli yapıyo yemiyo yani hiçbişekilde az önce süt sağdım 125 cc anca 75 cc içti bıraktı