Zeynada Emmiyor ,biberonla besliyorum .uykuya dalacağı zaman veriyorum ama az içiyor.kilosu da az .takmıs durumdayım.ben gibi olan ve çözüm bulan var mı
Leylaozel Zeynada bende ayni durumdayim bebeğim 6 günlük emmesi fazla meme ucum yok emziremiyorum memeden ememiyor sağip biberonla 50 60cc veriyorum doymuyor sütümde gelmiyor daha fazla napıcam bilmiyorum mama vermekte istemiyorum önerisi olan varsa bana da tavsiye verirmisiniz😔😔😔
Zeynada Leylaozel 50 60cc yenidogana yeter canım.kiraz büyüklüğünde mideleri.benm kızımın suan 120cc yemesi lazım.ağlıyorsa kokunu arıyordur açlıktan degil
AvTugce Leylaozel göğsünüze silikon başlık takıp deneyin göğüs ucunuzu çıkaracak zamanla , emzirmeyi bırakmayın
Leylaozel Zeynada dilini çıkarıyor aranıyor ellerini emiyor ac olunca genelde bebekler böyle yapmaz mı 50 60 cc veriyorum ama içtikten sonra mızıklamaya devam ediyor çok üzülüyorum 😔💙☹️ korkuyorum da sarılık vs olucak diye
Leylaozel Sfat kullandim deniyorum hala damla damla geliyor o sekilde emerken yoruluyor uyuya kalıyor hemen yeterli beslenmedigini düşünüyorum 😔