nikimikedi7 Aselyaa 26 aylıktan bildiriyorum, 1 yaş öncesinin kıymetini bilememişim, kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
Aselyaa nikimikedi7 kizima bı opup sarilasim geldi şuan 😂😂feda olsun ona yaramazlıklar napacaz bu pasalarla bakalim😁
Ays_krk Esxra nikimikedi7 aynur942 Boncugumm Kalimbanne TheLatte Aselyaa Nltka 4 yaştan bildiriyorum buralar toz duman 😂😂😂 o güncellemelerin sonu gelmiyor bacılar 🤦😅 GoGirl
Esxra 11 aylik oglum hic durmuyo sürekli pesinde kosuyorum😂 acik mutfagimiz var surekli mutfak dolaplarini acip icindekileri bosaltmakla mesgul bu Aralar😅
Aselyaa Esxra kız karistrson etsin onlara kizmamda ne yerde duriyo ne kucakta napcagimi sasirdim 😂 dursada dokse razıyım😂
nikimikedi7 Aselyaa ben ilk hunimi taktım, ikinciyi takmak üzereyim, burdaki akıl hastanesinden de oda ayırttım, yakındır oraya taşınmam. Çünkü bunun adı yaramazlık değil bambaşka bir şey.
Aselyaa Ays_krk yandigimin resmidir desene😂😂 kızımı tek bırakmak istemiyodum bikac sene snra ama bu uşak bana çocuğa tövbe ettircek gibi 🤣🤣🤣
nikimikedi7 Ays_krk bana 3 yaşından sonra düzeliyor demişlerdi, şafak sayıyordum, yalan mıydı her şey😭😭😭
Pogaca_yanaklimm Aselyaa 6 ay 6 günlük oğlumu tutabilsene aşkolsun otursa ıhhhh yatsa kafa kaldırır uykular zaten haram hep kucak hep gezme hep oyun şimdi birde gözler anneyi arar oldu babada bile gözleri bende çok yorsada bu durum çok hoşuma gidiyor 😅🙈
Bugramurat17 Aselyaa canım seninki 5.5 aylık böyle benimki 2.5 aylık maşallahı var 🤦♀️ Kendi sağlıkla büyüsün 🤲 elbet geçer bu günler de 😊
Aselyaa Bugramurat17 aynen canım latife bı yana sağlıkları yerinde olsun da biz bı şekilde hakkından geliriz Allah’ın izniyle😊
Nltka Aselyaa gelmeyecek gibi geliyor insana şuan 🤣 düşünsene 4 DÖRT YAŞ hayaller 4 yaş hayatlar 8 aylık
Aselyaa Ays_krk kizzz maşallah sana 🤣 bu kuduruktan sonra ben bidaha ne zaman cesaret eder bilmiyoreee 😂
Ays_krk Aselyaa hemde oğlan prematüre bebekti çok çektim ama deli cesareti midir nedir bilemedim bir daha doğurdum 🤭😁