Aslisal merhaba öncelikle geçmiş olsun.Bende aynı şekilde uyuz oldum.trabzonda’yım.Öncelikle sizinle beraber evdeki herkesin tedavi olmadı gerekiyor.Kaşınmıyor diye yok zannetmeyin belirti vermiyor hemen.Ben ve eşimde baya ilerlemişti.1 yaşında kızım var onun ayağında bir kaç sivilce gibi vardı.Biz metrin kullandık ilk başta geçmedi.Sonra eczaneye karışım yaptırdık onla da geçmedi.En son Wilkinson pomad duydum.Ondan aldık.Eşim geçti ama ben daha beter oldum.Alerji yaptı.Özele gittik.Doktor kızımla bana kükürtle vazelin karışımı yaptırtmamı söyledi.Kızımda ilerlemeden durdurduk çok şükür.Ama bana kükürt alerji yaptı.Sonra Kwellada kullandım.Şimdi daha iyiyim.Ara ara kaşınıyo ama doktor normal hemen geçmez dedi.Ben sirke ve kekiği kaynattım kaşınan yerlerime sıkıyorum.Faydasınıda görüyorum.Ama bu kremler felan vücudu çok kurutuyo.Nemlendirmeniz lazım.Evi de çok iyi şekilde dezenfekte edin.Ütüsüz kıyafet çorap bile giymeyin.İnşallah geçer gider bu hastalık.Coronaya bile hemen aşı bulundu.Senelerdir buna bi çözüm bulamamışlar 🙄