Srhnzlcn Merhaba kızlar halamlar korona virüs geçirdiler karantinaları biteli 1 hafta oluyor.. banada beşik ve oyun halısı vericek .. nasıl temizlemeliyim?
nursocum Srhnzlcn eşyalardan geçmiyor diye biliyorum. Sirkeli bi bezle sil sonra cifle sil sonra tekrar sirkeyle sil için rahat eder
Perimasali Srhnzlcn eşyalardan geçmiyormuş yani covit olan birinin eşyadan geçmesi için eşyaya doğru hapşırması öksürmesi vs gerekiyormuş. Ama genede içiniz rahat etmesi için silebilirsiniz
Duce28 Srhnzlcn önce dezenfektanla sil sonra sirke ile sil bence canim . Eşyadan geçer diyende var geçmiyor diyende kime güveneceğimizi şaşırdık . 🤷♀️
__AsyaM__ Srhnzlcn Bilmiyorum ne kadar dogru ama ben evde hep çamasır suyu kullanıyorum eşim karantinadayken de gelen sağlıkçılar öyle demiş çamasır suyu en etkilisiymiş canım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
kukuleta Öyle eşyadam gecmiyor diye biliyorum ama dezenfektan sıksın içiniz rahat etsin beşigi siler oyun halısınıda yıkarsınız sonradan
Bezelyeveannesi Srhnzlcn cifin camasir suyu katkili bakteri ve virusler icin urunu var gercekten etkilimi bilmiorum ama herseyi silmek icin kullaniyorum