Annesininprensesi Kızlar makette aldığım bezden kalmamıştı külot bezi vardı mecbur onu aldım deneyeceğim inşallah iyidir aranızda kullanan var mı? Ben molfixin aldım molfix bez kullanıyorum
Selim2011 Annesininprensesi onu bende aldm bi kaç defa sızdırma yaptı oğlum kaka yaptıgında kıyafetine geçmiştin sonra bidaha almadm molfixin bezini canım
CeyNur Annesininprensesi ben primanin kilot bezini almiştim pek sevemedim hemde gobek cevresinde cok iz yapiyor
Nilly Külot bez ıyidir rahat kullanımı. Bebeğin belini de sıkmıyo konforlu. Ama bebek büyüdükçe altını tamamen soymak zor oluyo. Normal bezi pantolonu dizine kadar sıyırıp ayakta dururken ayağında bot varken bile değiştirme şansın var.
Annesininprensesi Nilly doğru ama bebeğim şu an küçük olduğu için hepsini çıkarıp değişiyorum kış olduğu icin kalın giydiriyorum o yüzden üstündeyken zor oluyor
Selim2011 Annesininprensesi inşallah ben ilk dogduğun molfix kullandm 1 ay falan sonra sızdırma yaptı 2 bezinide kullandm sonra değiştirdim
Annesininprensesi Selim2011 doğduğundan beri ben çok memnunun bir kere degistim sleppy aldım sızdırdı bide çok kötü pişik yaptı kızımı tekrar molfixe geçtim sanırım bu bez olayı bebekten bebeğe değişiyor 😊