Aselinannesii6 Bi sorum var kızlar yardımcı olursanız Telefonun sol hoparlör den ses gelmiyor Ama intetnette orası mikrofon yazanlar olmuşta sizde de böyle mi yoksa benim hoparlör mü bozuk
ArasAybarsMoM Aselinannesii6 canim osekilde zaten alltakilerden birinden ses geliyor bnmkide oyle hatta bnde bi sorunmu bu die dusundum ama degil zaten ses seviyesinden anlatsin gayet fazla cok yani sesi biri mikrofon onlarin
Aselinannesii6 Haylazbaby Betul055 Eternity Sol hoparlörden ses gelmiyor ama bazı internet sitelerinde oradı mikrofon yazan olmuş ama sizinde mi oyle yoksa benim hoparlör mü bozuk
Nurcan03 Ben de almayı düşünüyorum takip edeyim. Şarj süresi ve fotoğraf kalitesi nasıl? Benzer fiyatlara farklı markaların daha çok şey vadeden modelleri var ama iphone fotoğraf kalitesini sevdiğim için düşünüyorum. Kullananlar memnun mu?
Aselinannesii6 Nurcan03 ben çok memnunum samsung kullanıyodum öncesinde ve hiç zorlanmadım diyebilirim
Nurcan03 Aselinannesii6 yeni modelini bilmiyorum ama eşim iPhone 6 kullanıyor. Aldıktan bir yıl sonra mikrofon kısmı bozuldu bir daha da çalışmadı. O da yalnızca kendini görüntülü aramalarda belli ediyor. Karşı taraf kesinlikle sesinizi alamıyor. Sizinki de buna benzer bir şey mi? Çünkü o dönem eşim baya araştırmıştı benzer problemler yaşayanlar baya vardı.
Aselinannesii6 Nurcan03 yok hayır şarj yerinin sağ ve solunda olan deliklerden birinden ses geliyor sağdan diğer taraftan soldan gelmiyor benim sorunum bu acaba hepsimi böyle bu seride
Nurcan03 Aselinannesii6 o konuda fikrim yok ama telefonun kullanma talimatında açıkça tanımlar isterseniz kullanma talimatına bakın.
Deletedmom9 Aselinannesii6 Eşim kullanıyor 11 pro max. Ona sordum da sol hoparlör neresi diyor? Bir üstte bir altta var sadece? Su geçirmiş olabilir patlamış olabilir yada tozdan kaynaklı olabilir dedi eşim. Servisi aradınız mı?
ArasAybarsMoM Aselinannesii6 yok cnm mikrofon o bnde tlfncuya gidip sordum cunku esiminkinin baska bi model ikisindede ses geliyodu bnmkinin niye birinden geliyo diye merak ettim sordum yani o sekildeymis butun 11 ler