MomsMeteor Bayanlar 7temmuzda dogum yaptım 40gun sonra adet oldum 3ay 30unda ve 27sınde oldum fakat bu ay bır hafta gecıktım bugub ıtıbarıyle test yapmıştım çıkmadı bişey neden olur. Emziriyorumda başına boyle bsy gelen var mı
Mom14 MomsMeteor bende emzirmiyorum adetim düzenli geliyodu bu ay geciktim test yaptım negatif 1 sene düzensiz olabiliyomuş
glbgci MomsMeteor benim de adetim hep önce olurdu ama bu ay gününden 3 gün gecikti çok panik olmuştum ama oldum çok çok şükür rahat olun bugün yarın olursunuz siz de
serebro MomsMeteor bende doğumdan 6 ay sonra adet gördüm. Bu ay 2.kez olmam gerekirken henüz yok 🙄 düzensiz olabiliyormuş da insan tırsıyor
Btlbrssk glbgci sizi çok iyi anlıyorum ben kırkım çıktı adet oldum ve bidaha olmadım taaa ki kuzum 5 ay 20 günlükken ama ben bilirim o 3 4 ay neler çektiğimi sürekli başım dönüyordu midem bulanıyordu canım tatlı şeyler istiyordu evde test yapmama rağmen içime sinmedi kan da vermiştim
MomsMeteor Btlbrssk ay resmen benı anlatmıssınız bugun 2.testımı yapcam. Allahın ısıne karısılmaz ama bebegım cok ufak hebuz cok erken
MomsMeteor İkinci testte negatif yarabbiiiii Ve hergun kılo verıyorum 59ıle doguma gırdım 5 aylık oglum 43kg dustum