Miyonunannesi aynı durumdayız sizle.doğumdan beri sütüm az mama ile gidiyoruz bebeğim 4 ay 10 günlük.40 günlükken Hastalık atlattık vs derken sütüm azaldı iyice.Artık sütüm o kadar azaldı ki bi kez sağdım iki göğsümden 15 cc çıktı. Çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak birşey de yok şimdi sadece geceleri uyku sersemi emiyo o da bir yemek kaşığı dahi çıkmıyordur eminim. Mama veriyorum ben de çok şükür imkanımız var da anne sütüne en yakın mamaları verebiliyoruz. Napalım bebeklerimizin anne sütünden olan kısmeti bu kadar demek ki. Vicdanen çok huzursuzdum ama artık rahatım çünkü herşeyi ama herşeyi denedim olmadı. Eşim şey der başka biri olsa çoktan pes etmişti sen pes etmiyorsun. Haklı da çünkü öyle böyle 4.5 aylık olmak üzere az da olsa bir damla da olsa vermeye devam edicem siz de pes etmeyin💐 Mama zehir değil ve hiç kimse bizden fazla düşünemez bebeklerimizi. İnsanlar hep konuşur sütün çok olsa bebeğin güzel kilo alsa inanmazlar mama mı veriyorsun derler, sütün olmasa yazık niye mama veriyorsun derler, sürekli ama sürekli konuşurlar siz duymayın bebeğinize odaklanın elinizden geldiğini yaptığınızdan emin olun gerisi boş 🥰