antropologanne ilkey27 Kumsa çok kolay dökülür hiç merak etmeyin. Bol su ama gerçekten bol bol içmelisiniz. Sık idrara çıkın asla tutmayın. Sıvı alımınızı yükseltin. Ayaklarınızı sıcak tutun. Belinizide kalın bir atkı ile sarın.
ilkey27 Mom14 ilaç ta içemiyorum ki bebek emziriyorum canım ama ağrıdan kalkamıyorum bile canım öldürüyor beni sanki tekrar doguruyorum
Mom14 ilkey27 tahmin ediyorum canım o ağrını bendede safra kesesinde taş çıkmıştı tabi sizin gibi dökme durumu olmuyor direk ameliyat ilaçla düşmüyor bu lanet şey o ağrı beni öldürüyodu
antropologanne ilkey27 Hosaf kaynatip suyunu icin, limonata yapin, suya biraz limon biraz mandalina sıkıp için. Boyle boyle duser merak etmeyin. Çok gecmis olsun🍀
ilkey27 Deletedmom626262 tamam canım bunu da deniycem inşallah döker yoksa bu ağrıdan olucem sanki doğum yapıyorum
ilkey27 antropologanne bugün ılık suya limon sıkıp içtim umarım iyi gelir ama hala ağrılar devam ediyor yavrumu bile kucağıma alamiyorum
Deletedmom626262 ilkey27 canım birde doktor tek içimlik bir toz veriyor o hem iltihabi söktürüyor hemde kum döktürüyor kumu doktora gidin mutlaka
ilkey27 Balkupummm zorla içiyorum valla canim o kadar iştahım kesildi ne yemek yeme ne bir şey içmeye halim var canımı dişime takip yürüyorum