Eymensmomm bir_pasa_annesi ah ısırmalık bir popiş 😍maşallah🧿 bende giydiriyorum vala havalar serinledi
turisinannesi Neden zararlı olsun ki bez var sonuçta bişey olmaz içiniz rahat olsun bende giydiriyorum oğluma buyuklerimizde hep giydirmisler çok şükür bı sıkıntı yok
GokturkAlp Eymensmomm Altına ince tayt yada pijama giydiriyorum. Ben külotlu çorabı çocukkende sevmezdim, rahatsız ediyordu beni. Oğluma da giydirmeyi tercih etmiyorum o yüzden.
Mucizem_0809 Eymensmomm dışarı çıkarken giydiriyorum pamuklu havlu gibi olanlar varya ondan başka türlü bacakları buz gibi oluyo gecesine gazlanıp sancı çekiyo
Elifmoms Eymensmomm ben kızıma bile giydirmiyorum evde külotlu çorap genel olarak rahatsız edici bence 2 tane alt giydirin daha rahat olur.
Ulkrdml Havlu tayt aldım ben dısarı cıkarırken kıyafetının ustune gecırıyorum hıc aklım kalmıyor eve gırdıgımız gıbı cıkartıyorum oyle bısey dusunebılırsınız belkı
Handeay7 Eymensmomm oğlum 8bucuk aylik ben surekli giydiriyorum hem evde hem disarida. Doktora giderkende giydiriyorum, zarari olsaydi söylerdi.
Melike571 Eymensmomm ben giydiriyorum canım iki pijama üst üste bence onla rahat edemezler çorap ince çünkü
Julijuli Eymensmomm ben giydiriyorum cünkü çorap giydirdigimde cıkarıyor ve ayakları buz gibi oluyor.yalnız ben lcw nin kilotlu çoraplarından giydirmiyorum erkek bebege göre çok kalın bence.h&m den aldım hem ince hem de sıkmıyor kilotluçorabı kendide alıştı .yatmadan çıkarıyorum tabi.