Anne80 Kızlar başına böyle bişey gelen var mı? Henüz kızım 51 günlük 2 saatte bir besliyorum sabah 7 bucukta memedeyken aynı anda hem gaz çıkarttı hemde ağız dolusu süt burnundan filan geldi düşünün çok korktum fazla emdiği için midir yokss farklı sebepler mi vardır çok korktum ya uyurken olsaydıı diye başına gelen var mı neden böyle olmuştur
Woody Anne80 bir de 2 saat çok kısa. Gece 4 5 saat uyuyordu o zaman kızım. Gündüz de 3 saati buluyordu Fazla geliyor olabilir. Biraz takip edin kaç saayye bir isteyecek
Kubrabazl-80 Anne80 bnm bebeğimde yapıyor onu ztn bir gıdım sütüm var onu emiyor bazen genzine sıçrıyor öyle kuruyor bazen sebebsiz bze doktor gaviscon verdi çok yararı oldu
Bvzz Anne80 benim sürekli başıma geliyor çok sinir bozucu bebeğim çok korkuyor hatta burnundan falan geliyor diye çok gazı varsa ondan öyle olmuştur bizimki de çok gazlı ve çok kusuyor ve fazla emdiyse de fazlasını çıkarmıştır gazla birlikte
_Ahlas_ Yenidoğan bebeklerde tokluk hissi yoktur ne kadar verirseniz o kadar içer muhtemelen çok fazla içtiği için hepsini geri çıkarmış çünkü bende aynısını yaşadıım.
Anne80 _Ahlas_ çok korktum bi an dakika tutuyordm aslında genelde uzun emmez benimki en az 5 dakika emer bu emmeside o kadar ancaydı demek artık 2 saatte acıkmıyor
Ankakusu35 Anne80 bir kere benimde başıma geldi küçüktü bebeğim ağzından kustu emerken çok şaşırmıştım ama bir daha olmadı bazrn çok ve hızlı emerken olabiliyo korkmayın gündüz emmeyi reddettğinde reflüden şüpheleniyolar diye duymuştum ben sanki
Anne80 Woody hep netten filan bakıyordum 2 saat yazıyodu bencede çocuk artık 2 saatte acıkmıyor çünkü gece 11de emdi uyudu 3te emdi bidaha bende şaşrdm sesi çıktı da duymadım mı acaba diye artık uyku süresi uzuyor yani bu zamanlarında
GokSuM Çıkmayan gazı varsa ve üstüne emdiyse alttaki gaz çıkarken tüm sütü de dışarı atıyor. Korkmana gerek yok. Gazını her emmeden sonra çıkarmayı, hatta uzun emerse 15-20 dk da memeden ayırıp gazını çıkarıp devam etmeyi denersen problem olmaz 💕
Woody Anne80 netii boşverin. Kızım için doktor 3 haftadan sonra 4 5 saat uyusun sen de dinlen demişti
Anne80 Ankakusu35 bu çıkartmadsn sonra geri uyudu biraz oyalandı şimdi bu çocuk aç mıdır tok mudur diyr takıldm bu sefer de🙈
Blgly Bizim kızda aynı şeyi yapıyor genelde emerken gaz çıkarıyor çok emerse memedeyken gaz çıkarırken kusuyor
eymenzeynep Bende sabah kızımı uyuturken ağzında emzik vardı öyle bi kustu ki her yer kusmuk oldu çok korktum. Takip ediyorum zaten yarın doktor kontrolümüz var devam ederse söylerim