Muhammedalim Kızlar eczacı aynı demiş eşime ve optipro vermiş gold istemiştim ben ama, iceriklerine bakamadım gold un aynımı kullanan var mı? Ve kilo aldırıyor mu ?
Umutdeniz Muhammedalim bende 1 kaç aydan beri sma optipro 1 kullaniyorum ve oğlum iyi kilo aldı ve çok güzel iyiyor.
Muhammedalim Umutdeniz maşallah🤲🏻 İnşallah bizimkine de yarar 😌 on gün icinde sadece 100 gram almıs 3 aylık suan öncesinde iki kutu hipp kullandık ama sevmeyerek iciyor du en fazla 60 cc iciyordu 🙁
Umutdeniz Muhammedalim 3 aylıktan sonra benim oğlumda az kilo almıştı Dr normal dedi sonra geri duzeldi kilo alımı asilardan dolayida yemiyorlar bazen huy değiştiriyorlar o yüzden moralini bozma yani 😊
Ahsenbeyza Muhammedalim bnmkide hipp sevmedi sma aldm acaba içermi içmezmi bilmiyorum açmadım sizşnki sevdimi
Muhammedalim Umutdeniz evet aslında enfeksiyon kaptı o sıra iştahı da azaldı, ilk ay baya almıstı doktor dikkat et dedi cok aglıyodu bundan da olabilir demişti. Biraz üstünde durmadım almamaya basladı bu defa da arayı bulamadım hala😂🤔