Yenianne34 Bilenlere danışmak istedim dini açıdan hükmü nedir benm dedem okumuştu kızımın adını ama yanlış okudu hala aklıma takılır. Açıkcası bilgim de yok neden okunur filan tekrarda okutmadık kızım da 10 aylık şuan bişey olmaz inşallah
Mom0791 Yenianne34 canım bende yurtdısındayım kızım yasak zamanı doğdu bizde okuyamadık benımde o yonden korkum var bırılerıne danıstım bısey olmaz dedıler ama bılmıyom bnde
elizinannesi-19 Yenianne34 benimde amcam okumuştu kızımın kulağına. Ama eksik okuduğu için içim rahat etmedi birde dedeme okuttum içim şimdi daha rahat 😌
Yenianne34 Aselhafsa61 sünnet oldugu için şimdi farkettim yazdınınızı teşekkür ederim tekrar okutayım o halde
_Zeynep_bebek Yenianne34 bir günahı yok sanırım canım sünnet çünkü benim kızıma babası okudu kulagına
Havvabukre Yenianne34 canım kulağa ezan okumak sünnettir ezan doğar sela ile Rahmetli oluruz. Ve diğer tarafta ilk önce ismimizle cagirilacagimiz için okunur kulağa ezan ve isim.
ecemm-6161 Yenianne34 canım tekrar okut eşin de okuyabilir biz 3 kardeşiz 3 müDe babam okudu kulagımıza ezanı😊