cansuaydin Canim analar, şöyle mis gibi kokan tertemiz yapan sıvı deterjan ve kokusu tüm evi saran yumusatici önerisi istiyorum sizdennn
ebz09 cansuaydin yumuşatıcı bim bulut (pembe)ekstra parfumlu olsa gerek o cok hos Sivi deterjan kullanmiyorum toz olarak omo iyi diyorlar
VelardaEdiz cansuaydin deterjan persil kullanıyorum sıvı olarak yumuşatıcı olarakta annem senelerdir vernel gül kokuluyu kullanıyor bende evlenince onunla başladım hala da devam ediyorum
poncikci cansuaydin file marketin kendi çıkardığı deterjanı ve yumuşatıcıtı kullanıyorum okadar güzel kii, yumuşatıcının adı manolya🌺
cansuaydin VelardaEdiz persil kullandım alben de ama ilk başta memnundum, sonradan bı kotu koku bıraktı gibi geldi.. acaba makineden olabilir mi ki
ebz09 cansuaydin bence kalici birkeresinde parfum sandi teyzem bayildi kokluyo aa neguzel kokuyorsun dedi anlamadim o an😂 tisörtumde kalmis
VelardaEdiz cansuaydin ne annemden ne kendimden bir sıkıntı yaşamadım canım bilemiyorum herkeste çok beğenir
VelardaEdiz cansuaydin persilinde vernellisi var onu kullanıyorum renkli ve beyazlarda da kullanıyor tek renkli için olanları bende beğenmiyorum
anakraliceee @cansuaydin omo matik toz kullanıyorum ve bingo soft bebeğimin kokusu bütün apartman çamaşırların ne güzel kokuyor der😊ama yumoş konstantre mavi ve mor kapak da kullanıyorum arada onlarda çok güzel