İyi geceler canım anneler. Şuan saat 2.17. Bizim oğlan henüz uyudu.. yaklaşık bir aydır her gece aynı şeyi yaşıyoruz şöyle ki:
oğlum normalde sabahları 5.30-6.30 arası güne başlar ilk uykuyu 10-11 arası yapardı.. bu arada 14. Aydan beri tek uyku yapıyor şuan 15 aylık. Akşam da 8.30-9.30 arası gece uykusuna geçerdi.. geceleri sık sık emmek için uyanır ama uyanık kalmadan uyurdu.. 15. Aya girdiğimizden beri durum şöyle değişti.. akşam 8de uyumak istiyor yatağa gidiyoruz uyuyacak gibi emmeye başlıyor yaklaşık 20-25 dakika sonra oynamaya başlayıp kalkmak istiyor.. Saat 22.30 a kadar oynuyor 22.30 da uyuyor sonra hoop 1 saat sonra bağırarak ağlamaya başlıyor üstelik “baba” diyerek.. ve ben çok zor susturuyorum 🤷🏻♀️ Saat 2-2.30a kadar ya sürekli kucakta sallanarak ya da sürekli memede kalarak zaman geçirmek istiyor bu arada asla uyumuyor.. babası zorla uyutuyor.. bu kadar geç uyumasına rağmen yine saat başı uyanıyor ve kucak veya meme istiyor. Sabah güne 7de başlıyoruz.. 10.30 da uyuyor bazen bazen o uykuyu da atlayıp 14-16 arası uyuyor.. ve bu durum her gece aynı.. tam bizim uyuyacağımız saatte 00.00 da bizim oğlan uyanıyor ve huzursuz, mutsuz sürekli bağıran bir bebeye dönüşüyor.. tabi biz de 🧟♀️ 🧟♂️ Bunlara..
aranızda bu durumu yaşayan var mı? Diş diyorum ama ağrı kesici verdiğim günler de durum aynı.. doktora götürmeli miyim şu süreçte bu sebepten? Neler önerirsiniz?