ZuZu97 merhaba anneler hepsiburadadan alışveriş yapan var mı?Azerbaycanada teslimat var ordan alışveriş yapmak istiyorum ama bilmiyorum hani olur ya yalnış gönderirler falan
Thesra ZuZu97 Sürekli alışveriş yapıyorum bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım güvenle alabilirsiniz ayrıca sıkıntı olduğunda hemen müdahale ediyorlar
ZuZu97 Thesra çok teşekkürler bide bişey sorayım ben uygulamasını indirdim bazı şeyleri seçip sepete ekledim ama sepet açılmıyo niye bilmiyorum🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ZuZu97 Joipt evet Azerbaycanada teslimat var..ama site açılmıyo uygulaması açılıyo ama sepete ekliyorum istediklerimi sepet açılmıyo🤦🏻♀️
ZuZu97 Thesra sabahtan beri uğraşıyorum valla😄😄2 ay sonra doğumum var doğum için çok şey sipariş ettim mesela depend burda yok sipariş etmek istiyorum ama ne kadar sürede gelir bilmediğim için erkenden sipariş edeyim diyorum
Serfinazhivda ZuZu97 biz ordan Pierre cardin beşik aldık satıcı hem defolu hemde istediğimiz beşiğin beyazını yolladılar
Serfinazhivda ZuZu97 iade ettik ama gönderdikleri gibi paketlemek şartıyla yani ürün alırken her ihtimale karşı paketi sağlam açın sorun çıkarıyorlar. Paket yırtılmışsa iade de sorun çıkarıyorlar
Mom09 ZuZu97 bütün internet alışverişlerimizi hepsiburadadan yapıyorum Gebze de oturuyoruz deposu buraya yakın hepsiekspres diye kargoları var kısa sürede ulaşıyor ürünler elimize.