Durunevaa Asya1616 ay yalnız değilsin canım saçlarım bildiğin kopuyor geliyor avuç avuç dökülen saçın haddi hesabı yok engel olamıyorum eğer böyle devam ederse kel kalicam
Aysudincaysu Asya1616 dökülmek az kalır tutam tutam gidiyo valla hemde bi şampuan duymuştum onu alıcam artık çünkü saçlarım toplu olmasına rağmen heryerden saç toplamaya usandım şampuan helalles sanırım sende bi araştır istersen canım
usage Asya1616 Benim de çok fena dökülüyor. Saçlarımı hep topluyorum ona rağmen ev, üstüm başım, bebeğim, heryer saç 😔 geçen alnımda kellik farkettim bu kesinlikle hamilelikte dökülmeyip sonra dökülenler değil.bildigin önüm açıldı 😔
Sedaag 1aydır bende öyleyim oğlum 3 aylıkken başladı kafamda hala saç olmasına hayret ediyorum 😢o kadar dökülmeye hergün ev süpür banamısın demiyo her yerden saçlarım çıkıyo daha me kadar sürecek bende hiç bilmiyorum 😔
S-44N-56 Ben de yeni doğum yaptım 4 aylık oldu kızım benim de aynı şekil dökülüyor doktora gittim gayet normal dedi çünkü 9 ay boyunca birikip dökülmeyen Şaçlar dökülüyor dedi
Asya1616 Demir eksikliğinden kaynaklıdır diye bi duyum almıştım ne kadar doğru bilemem de hele ki duş alırım diye akşım gidiyo :(
Gulayade Benimde 2.çocuğum 5aylık şuan elimi kafama atsam birsürü saçım geliyo ama üzülmüyorum cünkü ilk çocuğumda da olmuştu daha sonra çıkıyo saçlar :) canınızı sıkmayın yani alabiliyosanız d vitamini alın
aynuruygar Benimde öyle oğlum 11 aylık felâket aşırı dökülüyor normalmiş ama uzun saçlarıma kiyacagim yakında aşırı pskikojim bozuldu saçımı taramaktan korkuyorum