Mclk Emzirirken göğsümdeki süt kanalının sepsert belirginleştiğini gördüm mastit gibi yumru değil baya uzun damar gibi süt kanalı dışarıdan bile belirgin duruyo bu normal mi ?
Esenbursa Mclk baya böyle salata gibi kalın sisti dimi sizinde yukardan kahve alana kadar uzun sanki damar 2 parmak kalınlıgında
Esenbursa Mclk aynısı bende de mevcut suan ve gercekten cok sinirlermi bozuyor bide insan korkuyor baska bir sey mi diye insann psikoljisi bozukuyor resmen
Mclk Esenbursa yok korkmayın yine sıcak uygulayıp bol bol emzirip sağın ve bi kaç gün kendi kendine geçecek mi diye bekleyin geçmezse mutlaka doktora gidin Allah korusun mastit falan olmayın
Mclk Esenbursa daha önce geçmesi için antibiyotik kullandıysanız ve sertlik geçmediyse bir de iğnesi var o geçirmişti benim hamileyken. Bir de şırıngayla içindeki sıvıyı da çekebiliyorlar. Onu da yaşadım 🤦♀️
Esenbursa Mclk ya alan kuculdu ama gecmed 🤔 hamileliktede mi yasadınız bende suan 2. Ye hamileyim ve hamileligmde yasıyorum. Agrım yok dokununda bi sızı car ama o sertligi dagıtamıyorum sagamadgmda icin. Sizinde öyle miydi
Mclk Esenbursa evet hamilelikte çıkanlar top top sertlikti sonra ağrıya çevirdi ilaç fayda etmedi iğne geçirdi sonra damar gibi uzun sertlik olan kendi kendine geçti