1mom1baby kesinlikle sizin de dediginiz gibi polise git demekle yonlendirme yapılmış olmuyor. Burada kocasi tarafindan surekli siddete maruz kalmis ve kendi ailesinin çocugu birkamazsan gelme dedigi kadin mecburen cocugunu birakip siddetten kacti diye sen nasil annesin git camlarını indir olay cikar çocuğunu geri al yorumlarini gördü bu gozler. Bu annelik duygusunu kullanarak bir kadini alenen olasi bir cinayete doğru gitmesine sebep olmaktir bana göre. Ya da siddet gördüm kimsem yok diyen kadina sanki otobuse atlanip gidilebiliyormus gibi sığınma evi öneren, hayatında ilk defa bu kelimeyi görmüş kadin korkup gidemem dedi diye sana müstehak otur siddet gor o zaman diyenler o kadar cok ki.
Toplumsal cinsiyet ataerki ve eril siddet uzerine uzmanlasmis bir sosyologum, bu konuda cesitli tezlerim makalelerim mevcut, yillarca sivil toplum kuruluslarinda kadinin guclendirilmesi üzerine gönüllü çalışmalarım oldu, siddet mağduru bir cok kadina yasal hakları konusunda destekte bulundum cok fazla davanın takipcisi oldum forum yetkilileri isterse bu konuyla ilgili bilgilendirme yazısı yazabilir sabitlenmesini saglayabilirim. Cok hassas bir konu, herkesin yorum yapmasi elestirmesi yasamadigi konular uzerinde atip tutmasi sonucunu goremedigimiz bilmedigimiz bir cok vebal almamiza sebep olabilir. O yuzden yonlendirme yapilip silinmesi en mantiklisi olur