AlininAnnesi1 Kızlar bebeklerinize banyodan önce mi masaj yapıyorsunuz yoksa banyodan sonra mı ve ne sıklıkla yaparsınız ne kullanırsınız…?
Srhnzlcn AlininAnnesi1 ahh bnde çok özeniyorum ama hala oğlum sudan korkuyo ağlaya ağlaya banyosunu zor yaptırıyorum
Balkizlarim AlininAnnesi1 hergun akşam 7 de yıkıyorum masaj yaptiriyorum ortamı ona göre ayarlıyorum en geç 8 30 da uyur 🎈🌸
AlininAnnesi1 Srhnzlcn benim oğlumda çok ağlıyordu ama şimdi alıştı çok şükür, banyo esnasında ona şarkılar söyleyin dikkatini dağıtmaya çalışın alışır belki
AlininAnnesi1 MltmSrp öyle yapıyorum da acaba yalnış mi yapıyorum diye düşünüyordum ama değilmiş 😂 neyle masaj yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz
MltmSrp AlininAnnesi1 incia markasının huzurlu bebek aromatik yağı ve yine aynı markanın iyi uykular aromatik yağını kullanıyorum. 🥰
Leylamoms Banyo sonrasi yapıyorum bi de her sabah uyandıktan sonra ilk uykuya yatacağı zaman yüzünü ılık suyla silip losyonla masaj yapıyorum ilk uykusuna daha çabuk yatıyor hem de uzun uyuyor
AlininAnnesi1 Balkizlarim oh maşallah 😍 zaten belli bir süreden sonra alışıyorlar.. bebekler düzeni severler ♥️