Prensannesi Kızlar bebeklerinizi ne zamana kadar kundakladınız ve kundak yapmayı nasıl ve ne zaman bıraktınız ?
YazCilegi Prensannesi 2.aya kadar kundaklamadım cunku uykuya geçişi kolaydı. Şimdi yaklasık 2 haftadır yarım kundak yapıyorum elleriyle uyandırıyor cunku kendşni. 1 saat sonrada acıyorum
Deletedmom04 Prensannesi 45 günlük olduk hiç kundak yapmadım diye bilirim belki 2 kere yapmışımdır oda zaten 1i hastane de yaptıkları
SerpilAkbulut Prensannesi Valla ben geçen ay bıraktım yani 5 aylıkken havalar çok sıcaktı çok terliyordu kendi istemedi kundaklayınca çok ağlıyordu bende bıraktım şuan alıştı gayet iyiyiz şükür
Prensannesi YazCilegi oğlum 3.5 aylık oldu yavas yavaş bıraktırmak istiyorum ilk zamanlar hiç uyumadigi için mecbur kundak yapmıştım
Minikprenses İlk doğdugunda kumdaklıyodum kendim alıp emzirrikemde rahat oluyodum sonra rahatsız oldu kundaklamadım cok nadir kundaklarım uykuya gecmekte zorlanınca
Prensannesi Minikprenses ben en başından beri kundak yaptım artik yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum bu gece tek kolunu sarmayarak denicem inşallah çok zor olmaz