[silindi] Artık günlerdir ne yesem acı acı kusuyorum boğazım yanıyor ne yesem ne içsem iyi gelir önerileriniz varmı bu arada hamile deilim😌
17062019 [silindi] canim gastroentoloji bolumune gittin mi? Endoskopi cektirmende fayda var.Ayrica zencefil mide bulantini alabilir kisa vadede.ama cozumu kokten bulman gerek.
MinikPrensesimE Zencefil, zerdeçal, pekmez ve limon kaynamış 1 bardak suya hepsinden 1 tatlı kaşığı koyup ılıyınca içebilirsin 😊
Mora @[silindi] Mide bulantısı varsa da kusuyorsan zencefil çok iyi geliyor ama miden de hazımsızlık varsa nane limon 👍🏻
Wolverine Sade maden suyu iç, midende sorun yoksa çok mu baharatlı sarımsaklı falan yiyorsun acaba onlar da rahatsız eder veya tamamen psikolojik
Wolverine [silindi] Mesela benim ablam akalazya diye bir rahatsızlıktan ameliyat oldu. Mideye giden yemek borusundaki kaslar çalışmıyordu hiç bişey yiyemiyordu, nedenine gelince nedeni yok psikolojik dediler. Mide rahatsızlıklarinin çoğu stres kaynaklı oluyormuş anlayacağın.
Kivicito Wolverine merhaba ablaniz akalazya hastalgindan ameliyat olmus durumu nasil nerde yapildi ameliyti ucreti nedir acaba?
Wolverine [silindi] Korona korkusu, bebek sahibi olmak, yeni bir düzen, içsel hesaplaşma ,eşle gerginlik, geçim kaygısı bir çok nedeni olabilir veya yediğin birseydendir 🤷🏻♀️ geçmiş olsun tekrar. Bir kaç gün hafif şeyler ye bakalım insaah düzelir
Wolverine Kivicito şuanda çok iyi, 1 yıl oldu ameliyat olalı. Balon ameliyat diye geçiyor, basit bir operasyon. İzmir’de oldu fiyat bilmiyorum ama sorar ogrenirim
Kivicito Wolverine biyakinimada bu teshis kondu ameliyat yapan doktor cok yokmus arastiyorlar bi sorayim dedim size galiba siiznki balonla cozulmus
Wolverine Kivicito evet Türkiye de sanırım tek İzmir’de bu hastalığın alanıyla ilgileniyorlar. Biz de çok arastirmistik. Yani hastalık kısmı çok zor gerçekten ama operasyon hiç zor değil. Allah şifa versin sizin yakınınıza da. Ben detaylı bilgileri öğrenip yazarım size
Wolverine @Kivicito Ege üniversitesi Gastroentoloji bölümü Prof dr Ahmet ömer özütemiz En fazla 500-1000 arasi ücret odemisler gece sene ciğer filmi çektiler fazladan dedi. Çok ilgili bir doktormuş
Kivicito Wolverine balon tedavisi riskli ve bi kac seneden tekrr edilmesj gerekiyorms kalici degil demisler bizimkilerede