Meryem2020 Merhaba hanımlar, bebeğim 9 aylık doğduğundan beri dalinle yıkıyorum gözlerini yakmıyor diye ama kokusunu bir türlü sevemiyorum yıkadıktan 1 saat sonra sanki kokusu gidiyor kalıcı değil önerebileceğiniz göz yakmayan ve kokusu kalıcı şampuan var mı?
Deletedmom60 Meryem2020 mümkün olduğunca kokusuz kullanın bence zaten kendi kokuları mis gibi kimyasaldan başka birşey değil
MervosP Meryem2020 kolusz olması daha iyi kokulu olursa bizim şanpuanlardan ayrı yeri kalmaz ben mustela kullanıyom
Meryem2020 Deletedmom60 haklısınız ama sanırım biraz koku takıntım var hep mis gibi koku gelsin burnuma istiyorum 🙈
Zeynepinannesiii Meryem2020 kokusunu seviyorum ama sacini sanki yıpratıyor bebegimin. Arka tarafı karman corman oluyor yumus yumuş olmuyor benimde 🤷♀️
Deletedmom60 Meryem2020 mustelanın bebek pefümü var kimyasal yok içinde onu kıyafetlerine sıkabilirsiniz
Meryem2020 Deletedmom60 kıyafetleri güzel kokuyor, bebeğim kendisi de çok güzel kokuyor boynunu falan öpünce sarılınca mis kokusu geliyor sadece şampuan için böyle bi takıntı oluştu