Arzuemirhan Happygirl8 sadece mama alıyor ve ben ek gıdayada başladım yatmadan önce elmalı pirinç unu veriyorum genede uyanıyor nasıl geçicek bu durum hafta öncesine kadar deliksiz uyurdu sadece 1 kez utanırdı gece boyu 🤦♀️
DemirAilesi Arzuemirhan uyumadab önce verdiğiniz gıda da sebep olurmuş bilginiz olsun kaçta yatırıyorsunuz ona göre en geç 1 saat öncesinden yemek kesilmeliymiş
Arzuemirhan Melikederinakinnn gerçekten geçiyormu ne kadar sürüyür peki 5.ayda atak yok diye biliyordum 🤦♀️
Aselyam Minikkurbagam emerek uyutmayın dediniz ya peki sallayarak uyutmak mı daha sakıncalı emerek uyutmak mı
bahar5858 9 ay 22 günlükden sesleniyorum saat başını geçtim yarım saat de bir uyanıyor 😵 ailecek kafayı yemek üzeriyiz 😏
Prensinannesii Miniminti doğduğundan beri öyleyiz 3 buçuk aylık beslenmesi bile saat başı ok nadir iki sat olur bende yatağında çıkarmam beslerim geri uyuturum
Asyaybuke Miniminti benim kızım da iki aylık aynı durumdayız anne sütü alıyor ama 1 haftadır uykusu çok değişti. Doymuyor mu diye düşünüyorum kilosu da iyi ama anlamadım
Nazanelisa Miniminti canım benimde emer uyurdu 4 te bir bozuldu 8 aylık olacağız düzelmiyor pertm çıktı