wafflee_42 Kizlar oğlum ne beyaz ne kırmızı et yiyor. Ben bu çocuğa ne yedirecegimi şaşırdım. Kısacası balık yağı kullanmak istiyorum ama faydaları size ne oldu paylaşır mısınız ? Sağlık ocağına götürmem gerekli mi yoksa ezcaneden direkt alabilir miyim 🤷♀️
HatFer135 wafflee_42 mollers kullanabilirsiniz. 1 yaşından sonra bir çay kaşığı verebilirsiniz doktorumuZ öneriyor😊
Beren2323 wafflee_42 benim kızımda 16 aylık hiç birşey yemediği için balık yağı sipariş verdim mollers
Newmommy wafflee_42 benim kızımda öyle ocean önerdi doktoru ve 3 4 hafta sonra bayağı yemeye başladı her öğlen aynı saatte veriyorum
HatFer135 wafflee_42 balık yağı iştah açmaz sadece.😊 Beyin gelişimleri için çok faydalı ama ayrıca d vitamini de içeriyor bebeğiniz istahsizsa bir doktora gösterin kan tahlilleri sonucuna göre sizi yönlendirir muhakkak
HatFer135 Beren2323 o şekilde bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem 🤗ama bir çay kaşığı kullanmaya başladık diğer çocuklarıma bir ölçek veriyorum bir ölçek 5 ml oluyor yarışı bir çay kasigina eş değer olabilir
wafflee_42 HatFer135 iştah derken yani kilo alımı da yavaş. Yeme içmesini düzene sokar dediler. Eee et ürünleriyle alakası da yok. Vitaminlerden geri kalıyor
Nrbplt wafflee_42 1buçuk yaşında oğlum ocean kullanıyorum. Mollers sordum biraz ağır dedi dr yaşından dolayı.
xdenoo wafflee_42 Balık yağı gelişim için çok önemli kullanmalısın tabi ben kızıma doktorun önerisiyle easyfishoil kullanıyorum çok faydalı oldu iştahı yerine geldi beyin gelişimi için de çok önemli.