fistikcisahap A dostlar selam 🙋🏼♀️ 10 aylık bebişe verilir mi? Hiçbir bilgim yok veren anne varsa nasıl veriyor anlatabilir miii🤓
Hirarzu fistikcisahap suda pişirdiğimde vermiştim biraz rahat bırakmıyor çünkü yemek istiyor 11.5 aylık
Bebegim_0406 fistikcisahap içinin yumuşağindan biraz tatirabilrsiniz birsey olmaz heralde sonuçta ondada bi vitamin var
Zeytinimbenim fistikcisahap canım soy, biraz zeytinyağı biraz su koy haşla ver öyle az ver tabii kabız yapabilir
Hirarzu fistikcisahap evet suda pişirdiğim için yumuşak zaten elimle ezip yedirdim iki üç tane bıraksam daha da yerdi😀
fistikcisahap ikiPrensesAnnesi20 😍😍😍oo hayırlı olsun sağlıkla büyüsün, süt açısından gaz falan diye soruyorsan bi bilgim yok canım ya gören olursa cevaplar mutlaka 🙏🏻
fistikcisahap YigitAlpsMom 😍😍hangi gün doğumlu maşallah yesinler de dişten dolayı pek yiyemiyor bende değişik tatları belki sever diye soruyorum
YigitAlpsMom fistikcisahap 8 şubat canım seninki evet bende bogazinda kalmasından korkuyorum ama güzel pisirip ezerek veririm belki
fistikcisahap YigitAlpsMom bende öyle yapacağım canım inşallah pürüzsüz kıvama ğelesiye kadar ezerim artık içine keçiboynuzu özü belki yakışır, 4şubat 😍