Nehir35 İyi akşamlar kızlar doğum yapalı 42 gün oldu kanamam kesilmişti bugün tekrar adet ağrısı gibi bir ağrı ile pembemsi bir şekilde geldi kaç gün sürer böyle? Sizlerin kaç gün sürmüştü yada ağrınız olmuş muydu?
eylulnisa_20 Nehir35 benim sezeryanla doğum oldu ve 50 günden fazla sürmüştü , ondan sonra da 1 haftaa temiz dursam mutlaka az da olsa akıntı geliyordu ,
sevgiduruu Benimde 45. Gün falan bitti gibi oldu 2 3 gğn sonra tekrar adet kanaması gibi geldi 3 gun falan azaldı sonra bitti
Nehir35 eylulnisa_20 benimde sezeryan oldu 40 gün boyunca aman aman bir kanamam olmadı bugün ağrıyla beraber gelince merak ettim doğrusu. Birde benim sezeryandan sonraki muayenemden sonra içeride sıvı birikmiş dediler ilaç verildi. Şimdide dikiş yerimin bir kısmında kızarıklık ve biraz şişlik var. Sezeryan zorlukları sanırım
eylulnisa_20 Nehir35 çok şükür bendr bu zorluk olması çok güzel geçti sezeryanim , zaten 2 gün kanma oluyor diger günler akıntı şeklinde , hmmm sizde enfeksiyon olmuş ilaçla gecirmye çalışmışlar sanırım geçmemiş ilaçlarınızı içmeye devam edin 👍🏻