Alppinannesi Arkadaşlar haftalık bir iş planiniz var mi işleri nasil yapıyorsunuz ev işleri ni genel olarak yazar mısınız? Mesela sulurge, çamaşır, dolap düzeni,cam silme, ütü
Deletedmom44 Alppinannesi bi iş planım yok ama hergün süpürge açarım silerim WC banyo hergün temizlenir zaten cam perde kirlilik durumuna göre 😀
Aylingneess Alppinannesi plan moduma ve bebeme göre işliyor bende bazen haftalık süpürge açıyorum bazen günlük 😂 çamarıda sepet dolunca çalıştırıyorum
Sedaahmet Alppinannesi 10 gün önce yeni evime taşındık. Hergün sabah kahvaltisından sonra ev süpürüp siliyorum. Genelde sabah saat 9 gibi kalkiyoruz. 19 aylık oglum ve 6 aylık kızım var. Cocuklari ögle uykusuna yatırdiktan sonra hemen akşam yemegini yapmaya başliyorum. 😂 cocuklar uyaninca karınlarinı doyuruyorum. Eger toz alacaksam kızı yürütece koyuyorum. Oğlum da zaten kendi kendine oynuyor. Toz alip balkon felan yıkıyorum. Eğer camaşırlar biriktiyse sabah eşim işe giderken saat 6 gibi felan renklileri atiyorum makineye. Sonra yatıyorum tabi 😂 ben kalkana makine bitmiş oluyor. Kalkinca hemen camaşirlari seriyorum. Eger beyazlarda varsa bu sefer beyazlari atıyorum makineye. Kalhvalti yapip kaldırana kadar o da bitmiş oluyor. Onu da asıyorum. Çamasir yikadigim gün ev temizlemiyorum. Yoksa cok yorucu oluyor. 😂 ütüleri önceden hemen yapardim ,hic biriktirmezdim. Ama 2 cocuktan sonra birikmeye başladi valla. Şuan eşimin bütün gömlekleri ütüsüz. Benim tunikler, şallar, ütüsüz. Carsaflar ütüsüz 😂😂😂 cok üşeniyorum ütü yapmaya 😂
Gokcen_26 Alppinannesi plan fln olmuyo kuzum ya 3 aylik bebgm . suan gorsen evimi arkana bakmadan kacarsin. Dinlenirsem yarin ypcm insallah😂 bir basak burcu olarak cok.zor katlaniyorum daginikliga ama ypcck bise yok
mirayybebek Alppinannesi canım iki güne bir ev çeker siler toz süprür ütü yaparım mutfak dolaplarını silerim cok zor yaparım kızımla yaparım bir sekilde🙇🏼♀️
Nerimanduru Alppinannesi benim kız 1 yaşında 2 günde bir süpürge açıyorum ,lavabo banyo yokıyorum ,yerleri siliyorum ,balkon yıkıyorum ,toz alıyorum sonra yemek bu kadar