Hatice2626 Kızım bugun ilk adımlarını attı cok şükür 😍 tamamen yürüyeceği günü bekliyorum sabırsızlıkla. Sizin bebişleriniz adımlarını attıktan kac ay sonra tamamen yürümeye basladı ?
Bebegimucizem Hatice2626 Yandı gülüm keten helva 🤣 Başlasın daha çok muziplikler peşinden kosturmalar😂 Bir hafta sürmemistii bizim geç yürüdüğünden mı neyse hiç düşmedi çok güzel dengesini kurdu
Birkizbiroglan Hatice2626 maşallah 🌸 darısı bize inşallah 🌸 12 ay 17 günlük sıralama vs hetsey var ama gel gelelim emeklemek daha cezbediyor onu sanırım 😁
EgeveAlyaninannesi Hayirli adimlari olsun annesi. Benim prensesim 10 aylikken ilk adimlarini atti 2 ayda tamamen yurumesini gelistirdi suan 14 bucuk aylik kosup geziyor maasallah 🌹
Tuba01 Benm oglum 1 yasina girmek uzere ayakta bir kac saniye duruyo adim atmadi daha kac aylik bebeginiz
tosbigim11 Hatice2626 maşallah 🧿 bişey soracağım yürüteçe koydunuz mu hiç zararı var diyorlar da yani zarardan kastım geç yürür gibi
Hatice2626 tosbigim11 evet canım koydum. Ama son 2 3 aydır kullanmadı hiç aglıyodu koydgmda kaldırdım artık🤗
tosbigim11 Hatice2626 hmm benim kuzenim bnden 23 saat önce doğum yaptı 😂 şu an bildiğin yürüyor maşallah 🧿 oğlu 9 ay 26 günlük bnm oğlum onunkisi de 27 günlük bnmkisi daha bugün durduruyirum da acık duruyor ayakta kıyaslama yapmıyorum 😂😂😬
Hatice2626 Birkizbiroglan evet ya. İşlerine daha kolay geliyor heryere emekleyerek hızlıca gidiyorlar çünkü😂