Reynizz Arkadaşlar bebeğim için fresh güzel kokulu deterjan ve yumuşatıcı arıyorum tavsiye edebileceğiniz ürün varmı
Xxxl Reynizz ben dalinin saf sabununu deterjanını ve bülbül yuvası olan pembe renk yumuşatıcısını kullanıyorum
Happydef Reynizz yumuşatıcı bebekler icin onerilmiyor cunku durulama tam yapilmadigi icin kalıntı oluyor. Deterjan green and clean kullanıyorum o bitince minorise gecicem. Kokusu yok en iyiside olmamasi zaten
canimoglum_2020 Reynizz bebeğe kokulu deterjan hele bide yumuşatıcı gerek yok bence doğal içerikli kullanmanızı öneririm ben siveno kullanıyorum parfümsüz bebeğimi kokulara maruz bırakmak istemediğimden tabi tercih sizin
Merve6135 Reynizz duru granul aldım tavsıye uzerıne berbat asırı kokulu koku cok rahatsız eder bebekleri oyuzden green clean almıstım yenidoganken ona devameedıcem kokusu hafıf enazondan
Hatice2626 Yumusatıcıya hiç gerek yok. Duru granül sabun kullanıyorum arada. Hem yumusacık yapıyor çamaşırları hemde güzel kokuyor. Ama illa kullanacaksanız dalin veya bingo bebegimin kokusu cok güzel
Deletedmom5284 Bebeklere kokulu ürün kullanılmaz unibaby deterjan + beyaz sirke kullanıyorum yumuşatıcı yerine
canimoglum_2020 Deletedmom5284 ben geçen unibaby kokladım içeriğine baktım onda da parfüm vardı nası kokuyor
zerroya Reynizz uni baby deterjan yumuşatıcıyı nevresimlerine kullanıyorum ben oda uni baby nin çok güzel kokuyor öneririm 🤗
Deletedmom5284 canimoglum_2020 Unibaby Sensitive kullanıyorum parfüm içermiyor yanlış okumuşsunuz sanırsam
Arasinem Green clean baby lavanta yağlı bitkisel deterjan yumaşatıcıyada gerek yok sonuçta bebeğin cildine değiyor 5 aydır bu deterjanı kullanıyoruz Bi alerji falan olmadı şükür
Ecegul Reynizz green clean tek geçerim . Ama son zamanlarda dalan roxy granül sabun kullanıyorum fiyatı ndaha uygun. Mis gibi kokuyor hafif. Yumuşatıciya gerek yok