Tugcesilam Slm anneler bnm bebegim 13 günlğk sag göğsüme n ucunu iycene cıkardı cok rahat emiyor ama sol gögsümü ememiyot okadar rahat nadıl ucunu çıkarabilirim bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız
Agustosbocegi Tugcesilam gogus pompalari var sut kanalini acmk icin vakumlu oldugu icin gogus ucunuda guzel cekiyo onla bi iki sakika cekip bebegine emzirtebilirsin hic acisida olmuyo
lingolingo Tugcesilam benimde sol cok cikmiyor sag taraf hemen cikiyor sag tarafi her zaman daha rahat emiyor gibi solu alana kadar biraz ugrasiyoruz ama bunun bir yolu var midir bilmiyorum
yasemin96 Tugcesilam bende cok zorlanmıştım meme ucum hic yoktu emzıremıyorum bu yuzden pompa kullan bir dk kadar pompayı kullan hemem ucu çıkıyor sonra bebegıni emzir her emzırmeden önce kullan pompayı tamamen göğüs ucun çıkana kadar
Agustosbocegi Tugcesilam https://www.google.com/search?q=gogus+pompasi&safe=strict&client=ms-android-samsung&prmd=sivn&sxsrf=ALeKk036FHdBxQ081VdbKL57xEMYzDcw5w:1607280923413&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiPuPmDhLrtAhUIGuwKHRUjDO0Q_AUoAnoECAIQAg&biw=360&bih=560#imgrc=3CuVumGcyoTjiM benim dedigim boyle bir sey sagma makinesi gibi degil