ZElif Kızlar bebeğim neredeyse 9aylık olacak hâlâ regl olmadım. Bir kaç kez test yaptım tek çizik. Ama testi internetten almıştım acaba yanlış mı diye düşünmeye başladım. Her gün başım dönüyor çok şiddetli. Acaba böyle bir durum yaşayan var mı?
Bambamorhan Arzumms benimde bebeğim 12 aylık bende adet olmadım normal mi bu peki nasıl korumuyorsunuz
Arzumms ZElif hayır canım ama hamilelik öncesinde olmuştu, değerlerime baktırdım D vitaminim yerlerdeydi desem yeridir, o yüzden başım dönüyormuş. Bence siz de değerlerinize baktırın
ZElif @Arzumms tahmin ediyorum bende öyle olduğunu ama hastaneye gitmeye korkuyorum. Hiç kimse dikkat etmiyor burada ☹️
Arzumms ZElif siz tedbirinizi aldıktan sonra bir şey olmaz Allahın izniyle. Hastane değilde sağlık ocağına gidin bence hatta ben hafta içi gideceğim değerlerime baktırmak için
ZElif @Arzumms burada sağlık ocağı tahlilleri almıyor. Kan aldırmak için hastaneye siiz gidiyorsunuz sonucu da siz alıyorsunuz doktor öyle bakıyor. Kızımın 9ay aşısı için gittiğimde ben de konuşayım doktor ile.