Canom343 Kizlar oğlum 6 aylık. Gece uyuturken sürekli durmadan kafasını sağa sola çeviriyor. Uykuya dalmakta zorlanıyor. Hiç durmadan yapıyor bunu. Başına gelen varmı sebebi nedir acaba ya.
Neso39- Canom343 muhtemelen sallayarak uyumaya alışmış o da kendi kendini sallıyor😂 Hatta muhtemelen arada ee ee benzeri sesler de çıkartıyordur uyumaya çalışırken. Benim kızım öyle yapıyor 5 aylık onu uyutma şeklimizi taklit ediyor. İki gündür de yatağında yatmıyor dönemeyince sepet beşikte bağrıyor. Büyük yatağa yattığı gibi kışını dönüp uyuyor 😂
Miraveben Canom343 valla bizimki 3. Ayına gircek 10 gün sonra dalamadığında yapıyor ama doğduğundan beri hiç sallamadım uyku saatlerini bildiğim için emziğini verip yatağına koyuyorum daha dokunmuyorum bence sallamakla alakalı değil
1prens1prensesannesii Canom343 7 aylık olacak oğlum yaklaşık 2 aydır yapıyor bunu. Beşikte sallayarak uyur.. Ondan mj biliyorum. Bi sağa Bi sola dönüyor yada kafasına dönderiyor sürekli
Ayla-T Minikprenseselo Bende böyle bir post açacaktım. Kızım 6 aylık son bir haftadır kendi kendine kafasını sallayıp uyuyor. Ben hiç sallamadım. Beşiğinde kendi kendine uyur hep bir kaç uyumasın da böyle yapıyor. Demekki bu aylarda öyle mi yapıyorlar anlamadım ki
Minikprenseselo Ayla-T bnde hc ayakta sallamadm ama doktoe eger sallamadan uyutuosan norolojk bi sknti olabilir dedi bana ama bn bi sorun olarak gormyrm her zamn yapmio cnku
durumelegimm Ayla-T benim kızımda 6 aylık. İki gündür kafasını hızlı şekilde sağa sola sallıyor aralıklarla. Uyuturken hiç sallamıyorum memede uyuyor. Alt iki diş çıktı üstler mi çıkıyor acaba diyorum,kuşağını ağrıyor diyorum of çok taktım kafaya 😔
Ayla-T Minikprenseselo Bende görmüyorum tepkileri gayet iyi sadece dalamayınca sallayıp uyuyor. Onu da sabahları değil akşamları yapıyor . Bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur.
Neso39- Canom343 evet ondan öyle yapıyor. Size uykusunun olduğunu söylüyor aslında. Kendi kendini uyutmaya çalışıyor. Tamamen alışkanlık endişelenmeyin.
Ayselkubi Miraveben ben gün içinde sallayarak uyutuyorum çoğunlukla ama geceleyin yanıma koyuyor uyuyor . 3 ay 13 günlük bizdedr var dalana kadar sağa sola çeviriyor sürekli .
Timurcan Canom343 Benim oğlumda 10 gün sonra üç aylık olacak oda bazen öyle yapıyor her zaman değil ama
Timurcan Canom343 kulağı ağrıyor diyor kaynanam bide çocuğun kulağını oynuyor öyle söyleyip yaptırmadım bende agrimiyor dedim çok biliyor gibi davranıyor ama onla bir alakası yok bence
durumelegimm Canom343 benim kızımda 6 ay 2 günlük ve 2 gündür sürekli kafasını hızlı bir şekilde sağa sola sallıyor bende kafama takarım böyle şeyleri post açsam mı diye düşünmüştüm 🙄
Pembebeyzmavi durumelegimm merhabalar üstünden çok geçmiş ama düzeldimi bu durum bizde 6 aylığız bugün öyle yaptı?
Ayla-T durumelegimm Kulağı ağrısa her zaman yapar sadece uykuya geçişte yapıyor. Bizim bile ağrıyınca duramıyoruz ozaman ağlardı. Tepkileri gayet normal gün içinde sıkıntısı da yok.