AyselSedarEslem Merhaba kızlar sağ göğsümde yer yer sertlik var şişlik ama sıkınca da süt gelmiyor yok gibi ne yapabilirim bunun için göğüs uçlarım da yara 😢
Agustosbocegi AyselSedarEslem simdi baska bi postta da onu konusuyoduk agri veya gogusnde kizariklik var mi yorgun hissediyon mu kendini
Nisameselesi AyselSedarEslem masaj yaparak sağabilirsin elinle boşaltınca geçiyor tam boşalmazsa kalır öyle emzirirken de elinle masaj yapabilirsin şişlik olan yere
AyselSedarEslem Agustosbocegi yorgun hissediyorum göğsümde ağrı da var daha iki günlüğüz ne oldu acaba
Agustosbocegi AyselSedarEslem evet mastit olmussun sicak dusta saat yonunde masaj yap sonuna kadar bebegine emdir yada sag sonra soguk komplesk uygula catlagin icin daha once bir sey kullandin mi eger yaran buyukse mastiti tekrarlatir garmastan cok oneriliyo ben exoderil mi ne oyle bir sey kullanmistim ama iki hafta sutumu sagip doktum bebegime vermedim cunku ben iltihapli mastit gecirdim yaram baya buyuktu . seninki kucukse mustelayi oneririm qrada sizim olunca suruyom geciyo hemen
newmoom AyselSedarEslem merhaba kusura bakma cevabını görmemişim inşallah iyisindir. Evet içindeki sütü bitirsin süt damlarlari açılsın
akrep07 Bende de olmuştu ondan. Emzire emzire gitti, ama iyice emzirmek gerekiyor yoksa hiç inmez. Benim sağ göğüsümde olmuştu, sağ göğüsümde süt bitene kadar 3-4 kere hep sağı verdim bebeğime
AyselSedarEslem akrep07 uçlarda çatlak olunca daha bir kötü oluyor acısı Allah razı olsun birde öyle deniycem çatlağa çözüm bulsam bol bol emziricem de işte
AyselSedarEslem Agustosbocegi ben dün doğum yaptım az önce hissettim yara çatlak uçlarda var kuzum ayrılmış resmen bir krem yazmış dr hiç bir etkisi olmadı uçlara birde böyle olunca çok kötü oldum birde kaburgalarım ağrıyor çok fena döneniyorum bile bastırdılar çünkü
AyselSedarEslem newmoom çok teşekkür ederim size de bebişinizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim inşallah 🥰