Helinyes Ayaklarını gıdıklıyorum küçük küçük uyarıyorum napsamda uyanmıyor meme almıyor ağzına, daha bugün doğdu hep uyku halinde . 5 saattir doğdu tam beslenemedi. Napayım
Deletedmom7 Helinyes ıslak mendil ile ayaklarını silin altını acın mutlaka uyandırın sarılık olmasın bu zamanda bir de hastaneye gitmeyin bunun için
sevval_5481 Helinyes cnaım sarılık olabilir mama ver şimdilik brnsr öyle yaptım sonra gözlerini açmaya başlayınca tutuyo memeyi
Alpsderll Helinyes Sütünüz geldi mi ? Sütünüz geldiyse biraz sağıp şırıngayla ağzına vermeye çalışsanız, belki karnı doydukça gözü açılır. Uyanması için bezini falan açabilirsiniz , Yenidoğanlar soyulmaktan çok hoşlanmıyorlar.
Fatosveaselbebek Helinyes merhaba benim oglum tam 28. gününde mememi tuttu kizim da 10. günü soyle yapın mecbur ilk önce memenizi tutturun tutmuyormu sütünüzü sağın oyle siringa yada benim avent biberonum o meme reddi yapmiyor bide kaçık biberonlar cikmis onla da deneyebilirsiniz vermeyi meme ucunuz yoksa yapay uçlar var eczane de onu deneyin baktinzi hic ilk defa şutunuz yok ben ilk iki gun hep mama verdim size hip ve evolviyayi tavsiye ederim hic üzülmeyin hep deneyin snr mamayı yada sağma yapın
Emirin_Annesi10 Helinyes topuğuna 👌işaret parmağınla şöyle vur doktor söyledi bize. Bende mama vermedim sürekli emzirdim meğer aç kalmıs kuzum sarılık olmuştu 1 gün hastanexe yatmak zorunda kalmıştık İlk gün mama yapıp verki benim gibi sıkıntı çekme. Ama ilk önce topuğuna vurmayı dene