Elifinannesiii-11 Bu kucak sevdası bebeklerde ne zaman biter acaba. Dört aylık bebeğim kucak dışında bi yerde yaşamını sürdüremiyor😂
Zeynep_alya24 Elifinannesiii-11 benım kızımda öyle beni kucagında tut ben etrafımı izleyeyim diyor resmen yatırdım zaman aglıyor 3 ay 12 günlük
Tatlisannedilekk Elifinannesiii-11 oğlum 2aylık kucağımızda sessiz sakin gülü gülüveriyor ama yere koyar koymaz basıyor çığlığı hep kucakta gezmek istiyor🙄🤦🏻♀️
es13as19 Elifinannesiii-11 Allah kolaylık versin canım yaşına kadar bütün isimi oğlum kucağımda yaptım bırakınca kıyamet kopuyordu şimdi 21 aylık hala kucağımda durmak istiyor kol falan kalmadı bende 😊
Vanilya Elifinannesiii-11 8 aylık oldu kızım kucakta durmak istemiyor emekleyecek karıştıracak her şeyi. Bende peşinde
Elifinannesiii-11 Zeynep_alya24 ayneen sırtı yere değdiği anda çıldırıyor. Kucakta gezecek uyanık olduğu her an🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elifinannesiii-11 Tatlisannedilekk Aynen ne ara alıştı bilmiyorum ama doğduğundan beri hep kucagımdaydı gazlı bi bebekti🥺
hamzabebek Elifinannesiii-11 valla dün babası yürüde kendin gez artık oğlum diye konuşuyordu iki buçuk aylık bebisimizle 😂 bütün gün kucakta evi turluyoruz
Tibektas Elifinannesiii-11 27 günlük oldu bugün, kucağımda uyuyor indirince uyanıyor aynı durum bizdede mevcut 😊