Essem Merhabalar annelerim benim bebeğim bugün 6 ay 23 günlük oldu. Gece çok güzel uyuyan bir bebekti. Şimdi ise uykuya direniyor uyuması gece 11 i falan buluyor sabah da 7 buçukta ayakta. Aynı sorunu yaşayan annelerimiz var mı? Bu normal mi ?
Dorukmomy Essem 4.aya kadar bizde çok düzenliydik 20.30 dedik mi yataktaydık ama sonda bozuldu herşey. 20.30 dan beri çabalıyorum uyusun diye uyuyor ama dalamıyor uyanıyor haşa uğraşıyorum.
Snmtt Essem ek gıdadan sonra bizde de bozuldu malesef. Gecede 6282926281 kez kalkmalar, uyanınca uyanmamalar, gece geç yatmalar falan kafayı yemek üzereydim. Hemen uyku eğitimine başladım😶
Zelisblt Essem merhba bizde şuan 10 buçuk aylığız 7.aya girdiği günden beri uyku düzeni tamamen bozuldu öncesinde çok düzenliydi. Sebebini bnde bilmiyorum 🤷♀️🙄
Essem Snmtt benim malesef öyle bir dusuncem olamaz zaten süt alarjisi var diye kilo alımı az bi de gece beslenmesini kesersem kötü olur
Essem Zelisblt çıldıracam artık 8 dedin mi uyuyan bir çocuktu gece boyu da cok guzel uyurdu. Diş desem daha görünürde birşey de yok. Sut alarjisi dr çabası gündüz zaten uyumuyor gece uyuyordu o da gitti
Zelisblt Essem maalesef o dönem sıkıntılı geçmişti bnde de 8 buçuk olunca dişi patladı ondan sonra huysuzluğu geçti ama uyku düzeni hala düzene girmedi.