xrtalafx Zuhal1414 tabi normal daha cok kucuk brnım kızımda gunduz uyur gece uyumazdu sonra bakardım gunduz uyut gece uyumazdı zamanla bır duzen bulucak kendıne
xrtalafx Zuhal1414 gazı yoksa kaenı toksa sorun ypkturr her yeni doğan bır değil kımınkınuyur kımınkı uyumaz ablam dogum yaptı onunda guzndur hıx uyuma 15 20 dk gece uyur
Hazel_kcksri Zuhal1414 Banada sorun gibi geliyodu artik benmi yapamiyorum acaba diye düşünmeye başlamıştım
xrtalafx Zuhal1414 doktora götür kuzum o zaman hiç uyumuyorsa gıt gecede gunduzde uyumaz aglar sorun var derım ama tabı annesı sensın ıçim rahatbolsun dersen gıt canım
Zuhal1414 xrtalafx gece uyuyor gündüz uyumuyor doktor a gidiyoruz sürekli kontrole doktor iyi işte cin gibi diyo bişey demiyo
xrtalafx Zuhal1414 hiç uyumasa sorun aynen zamanla duzene oturur sız genede ututmaya calışın kundak yapın
Defne42 Zuhal1414 gece uyuyorsa daha gece gündüz ayrımı yoktur ayrıca gazını çıkarmasına bakmayın gene de çok gazları oluyor bize öyle demişti doktor gündüz gün ışığına çıkarın gece de karanlıkta uyutun bir ay gece gündüz algısı gelişmiyor siz alistirin