Mihribann11 Bebeğim özellik le uykudayken hirilti hâlinde uyuyamiyor dr götürdük iki kez muayene etti birşey yok diyor bu ne o zaman sizce geçmedi bir türlü, göğsüne zeytinyağı sürüyorum hala aynı
xrtalafx Mihribann11 canım 1 uasına kadar normal dıyolar agızdan nefes almaua alıstıkca gecılcek deniyor ama istersen eczaneden bir deniz suyu al onuda dene için rahat olsun
Nurss23 Mihribann11 öncelikle hırıltı bebeklerde normal benim de bebeğim 1 ay hirliti oldu geçti herşey temizdi …kafaya çok takmayın geçecektir saçma sapan şeyler uygulamayın akışa bırakın zaten temiz çıkmış
Mihribann11 Zuhal1414 yapıyorum fizyolojik su ile ama.birsey gelmiyor yumuşuyor peçete ile alıyorum sanki boğazı dolu gibi
Alya88 Aynı durum bizdede var 3 aylık olduk bitmedi hala serumla temizliyorum doktorda hersey normal diyor
Mihribann11 Alya88 normalda bu ne peki 3 kez acile götürdük birde sağlık ocak dr birşey yok diyor enteresan, uyduğu saat içerisinde 50 kez uyanıyor
Mihribann11 xrtalafx deniz suyu da var fizyolojik su da var canım denedin aynı geçmiyor , anne sütü burakın diyorlar buruna geçirir mis onu deneyecem sanırım duyan varmı böyle birseyi ?
Sergen- Mihribann11 bizde de var aynı sorun hatta horluyor gibi sesler çıkartıyor hala. Toz oluşturabilecek halı gibi yünlü örgü yelek ceket vb şeylerden uzak tut bakalım canım. Odasını hergün sil süpür toz al ben dikkat ediyorum biraz olsun azaldı sanki
Bibiveannesi Mihribann11 normal bir randevu alıp çocuk doktoruna götürün acilde sadece acil bişeyi var mı bakarlar aile hekimi de bebekteb çok anlamaz
Alya88 Mihribann11 bilmiyorum gerçekten artık sürekli burun temizliyoruz ama özellikle sabah karşı hırıltısı çok artıyor 6 aya kadar geçer diye duymuştum
Mihribann11 Bibiveannesi görürdüm canım onu da yaptım birşey yok diyor dr , normal mi artık bu durum biz mı abartıyoruz acaba
MotherQueen Bizdede var 4 aylık doktorlar birşey yok diyordu devamlı. Geçmeyen pişiğide olduğu için çocuk imminolojisine gösterdim alerjik bebek dendi diyetteyim pişik geçmedi ama hırıltı geçti