Prenses-annesi1 Hanımlar bugün farkettim alt sol dişimiz patlak vermiş ve çok huzursuz ne yapabilirim calpol vermelimiyim ateşi yok
EslemEva_23 Prenses-annesi1 ya ben bakamıyorum yada anlamıyorum nasıl anladınız acaba benim kızımda baya huzursuz 😰
aysenur_58 Prenses-annesi1 valla çıkartsın bian önce diye dua ediyorum kabarıklık var ama daha patlama olayı yok maalesef
mihrosum Prenses-annesi1 tabıkı eger agrısı varsa daha huzurlu uyur annesıöi. Bizler bile canımız acısa agrı kesici hap alıyoruz. Jel alabilirsın bırde calpol ver gece yatarken
Derenkuzum EslemEva_23 cam bardağını su içirir gibi ağzına götürün ya bardağın sesiyle anlarsınız yada görmüş olursunuz oradan 🥰
Prenses-annesi1 aysenur_58 bende bugün farkettim çok huzursuzluk yapınca bakayım ondan mı diye ondanmış yani ondandır bence
Prenses-annesi1 mihrosum tetagil kullanıyoruz zaten ama yinede huzursuz gece yatarken vereyim ne kadar verilir 6 buçuk aylık bebeğe
Btl_abr Prenses-annesi1 Benim oğlumdq 4 aylık üst damak üstünde beyazlık var dış desen değil farklı bir şey ne acaba bilen var mı
Prenses-annesi1 Btl_abr kızımında öyleydi bayandan beri dişle bir alakası yok bence 4ay çok erken diş için
mihrosum Prenses-annesi1 ayı onemlı dııl canım. Bebegınız in kgsu onemlı. Mesela8 kg ise 4 cc verilmesi laızm ki etki etsın.6 kg ise 3 cc.
Btl_abr Prenses-annesi1 Bende onu diyorum ama ne olduğunu çözemedim çok huysuz oldu ondan beri hiç uyumuyo
Cakilkum Prenses-annesi1 benim oğlum da 4.5 aylıkken çıkardı 2 aylıkken aşırı salyaları çoğalmıştı ağzı Çeşme gibiydi iştahsız bir bebekti hepten azalttı dr sordum hayır çok erken dedi aradan bir hafta geçmeden dişi çıktı 😔
Btl_abr Prenses-annesi1 Evet oda var tabi 16 gün kaldı son ama bende bittim o kadar zor bi atak miş ki Allah’ın delircem
Prenses-annesi1 Btl_abr bitmiyor ne ataklaro nede başka şeyleri 😄 olsun canları sağolsun miniklerimizin🥰