Mervesb Ozgegokalp bnmkide emmedi 18 gunlguz hala emmyor sol gogsmu brz alyo aglyo hemen bi turlu tuttrsmdk bzde her yolu denedm ama sz devm eden kasikla vrmye yada sirngayla verin eds yontemi vr. Bnmki oyle tutmustu, gogsmu onu deneyn bde arastrip
esmerayes Ozgegokalp kasik biberonlar var onlar alin bence biberon kesinlikle kullanmayin normal kasikla veya biberonla fazla fazla gittigi icin memeyi reddediyodur en kotu enjektorle azicik azcik vererek besleyin agzina cok gitmesine alismistir
Sidal Ozgegokalp canım 6 ay yaşadım bu durumu 8 saat aç kaldgını biliyorum uykuda vermeye çalış çok zor bir süreç pes etme
Ayazbilge Bemde yaşadım yaklaşık iki ay sonrasında pes etti oğlum hep göğsümde tuttum koluma alışsın diye ten tena temas önemli şırınga ile besledlk hep bu süreç de mama da kullandık biraz ama sabredin gececek şimdi bir yaşında emiyor şükür bırakmadı Bi daha
Ezgisu Ozgegokalp silikon göğüs ucu kullanmani tavsiye ederim oğlum öyle tutmuştu 1 hafta boyunca bu şekilde devam ettik en sonunda aldi biberon ve emzik verme meme reddine sebep oluyo canim