Bebeğin iştahsız mı ? Benim de kızım 11 aylık 8 kilo boyu 75 cm. Aşırıı iştahsız. Ne yapsam yemiyor. Her sabah pankekler yapıyorum muzlu elmalı sade peynirli.her sabah yumurta haşlıyorum yada sebzeli yapıyorum yumurtayı.Meyve püreleri yapıyorum ara öğünlerde. Çeşitli meyvelerden hurma muz elma erik. Çorbalar yapıyorum tarhana yoğurt şehriye çorbası gibi. Akşamına tavuk haşlıyorum patatesle, et haşlıyorum. Makarna köfte balık et tavuk köftesi. Fırında sebze yapıyorum.yemeklerin yanında yoğurt yemediği için ayran veriyorum. Tatlı papates, bal kabağı haşlıyorum. Yatmadan önce tereyağı ile yaptığım bisküvi ile meyveleri ezip veriyorum. İnan 6. Aydan beri bıkmadan yapıyorum ama yemiyor yemiyor yemiyor. Yesin diye hazır krakerlerden bile verdim. Cici bebe bile aldım . Yemiyor yemiyorr. Doktor kilosu az dedi. Üzülüyorum artık yemedikçe krizlere giriyorum. Bazen yaptıklarımından sadece bi lokma alıyor bazense onu bile almıyor. Alsa da atıyor. Tek istediği yemeklerle oyun oynamak. Oynasın diye eline de veriyorum oynarken yer diye yemiyor. Demir ve d vitamini kullanıyorum.